JOT, voor jongeren

JOT-Boekenlegger-2Alle jongeren hebben weleens problemen. Met ouders, vrienden, geld of school. Maar soms is het allemaal teveel en zie je het niet meer zitten. Je hebt geen grip meer op je leven en je voelt je zelfs angstig of somber. Herken je dat? Heb je het gevoel dat je het niet meer aankunt? Dat alles fout gaat? Dat je al van alles geprobeerd hebt, maar dit niet is gelukt?

Misschien wil je proberen weer grip op je leven te krijgen met mensen die naar je toe komen als jij ze nodig hebt. Bij jou in de buurt bestaat het JOT, het JOngerenTeam, voor jongeren van 12 tot 24 jaar. Hier werken mensen die je misschien wèl verder kunnen helpen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij kunnen je helpen leren om te gaan met nare gevoelens en negatieve gedachten, maar ook met andere dingen waar je mee zit. We kunnen met je praten over je problemen, je helpen met gesprekken thuis, school of op het werk. We helpen je om praktische problemen aan te pakken zoals:

  • je werk en je opleiding
  • het verbeteren van contacten met je familie en vrienden,
  • je woonsituatie,
  • geldzorgen,
  • werken aan je gezondheid.

We maken samen een plan waarmee jij uiteindelijk zo goed mogelijk in staat bent je eigen zaken te regelen. We houden steeds contact met je. We komen langs, spreken je via telefoon en houden contact via what’s app of sms.

Kun je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar!